Wie zijn wij

Glashandel VERBO B.V.

Gecertificeerd in menselijkheid!

In 1981 is Johan van Alem begonnen als glaszetter en sinds 1998 is hij de eigenaar van het bedrijf.

Johan kent de markt als geen ander en heeft in de loop der jaren alle facetten van de branche gezien. Die ervaring geeft hij telkens weer door aan zijn personeel.

Al 50 jaar lang!

VERBO is synoniem voor service in glas. Letterlijk dag en nacht staan Johan en zijn team klaar voor particulieren en bedrijven om de ellende van glasschade zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderaan in de Gouden Gids

In de tijd dat Johan bij VERBO begon had je nog telefoonboeken en de Gouden Gids voor bedrijven.
VERBO stond altijd onderaan de lijst en dat moest dus anders. De ALARM GLASCENTRALE werd opgericht en deze 24-uursservice werd al snel door Van Alem overgenomen. Er bestond nog niets op dit gebied in Eindhoven, dus het was keihard werken. Geen enkel probleem voor Johan bij wie glas in zijn DNA zat en zit!

Betrouwbare partij voor de grote spelers

Met zo’n beetje alle woningbouwverenigingen in de regio Eindhoven heeft VERBO een contract. Daar doen ze voor wat het glas betreft voor ruim 55.000 woningen het onderhoud. Daarmee is ook direct de aangewezen partij voor renovatieprojecten. Mooie, constante inkomsten die de continuïteit van het bedrijf waarborgen. Bij zulke aantallen woningen, sneuvelt elke dag wel ergens een ruit.

Voor renovatieprojecten, van telkens een paar honderd woningen, komt VERBO als eerste in beeld. De aannemer zet eerst de nieuwe kozijnen, want het meeste nieuwe glas is dubbel en daarmee veel zwaarder en dikker. Oude kozijnen voldoen dan ook in de meeste gevallen niet meer.

Traditioneel isolatieglas vervangen door HR++

Woningen moeten aan steeds meer normen voldoen en de waardes moeten omlaag. Dat is voor het energielabel, dat wordt berekend in combinatie met het dak, de spouwmuur, de gevel, ketel en het glas. Ook wordt de regelgeving voor veiligheidsglas steeds strenger. Uiteraard gaat VERBO hier volledig in mee. Wanneer een (potentiële) opdrachtgever niet met veiligheidsglas wil werken waar dat volgens de gestelde normen wél zou moeten, is VERBO weg.

Gecertificeerd in menselijkheid

Glasschade gaat vaak gepaard met ongemak, andere schade of zelfs fysiek leed. Dat vraagt om een specials benadering van onze mensen. Klanten zijn geschrokken, verdrietig omdat er iets gestolen is, of ze hebben pijn. In alle gevallen vraagt dat om inlevingsvermogen van onze mensen en daar staan wij dan ook voor!

Bron en foto’s: Eindhoven Business, Pionmedia

Werken bij VERBO?

Op dit moment zijn er bij VERBO geen vacatures.

We zijn wel altijd geïnteresseerd in echte vakspecialisten.


Ben jij zo’n specialist? Stuur dan een open sollicitatie en je hoort van ons!

50 JAAR Glashandel VERBO B.V.

Op 1 april van 2020 bestond VERBO precies VIJFTIG JAAR. Een prachtige mijlpaal. In al die jaren heeft VERBO duizenden mensen geholpen.

Klik op onderstaande button voor een greep uit onze referenties.